За автора на блога wpsait.com

  • Всички материали и статии в сайта wpsait.com са за лично ползване. Всякакво копиране, разпространение и възпроизвеждане на материалите от този сайт без моето разрешение са забранени!
  • Приятели, моля не крадете статии от моя блог, уважавайте труда ми, защото повече от 5 години влагам душа и сърце във този проект!
  • Може да взимате материали от този блог и да ги слагате в други сайтове САМО ако поставите в статията линк към моя блог! Благодаря!

wpsait.comЗдравей!
Радвам се, че си решил(а) да се запознаеш със автора на блога wpsait.com даващ информация как да направим и управляваме сайт със помощта на платформата WordPress.

Казвам се Николай Томов и съм роден на 12 Февруари 1974г. в град Небит-Даг (сега в Туркменистан, а тогава страната е в състава на Съветския съюз и се е наричала Туркменска ССР). Израснал съм в България където съм завършил и средното си образование в ОУ „Христо Ботев“.

Като малък се интересувах много от Астрономия и се занимавах любителски със тази интересна наука. Колко нощи съм будувал за да наблюдавам звезди, звездни купове, планети, комети и метеори.

В момента се интересувам също и от информационни технологии, различните методи за управление и манипулация на хората (разбира се, единствено със информационна цел 🙂 и както може би се досещаш от темата на този блог, как да изкарваме допълнителни доходи от Интернет.

В живота съм обикновен човек и работя, за да си изкарвам прехраната и разбира се, за да внасям своя принос за обществото.

Вредни навици като пушене и пиене нямам и се стремя да живея здравословно и в съгласие с природата. Стремя се да чета книги на различна тематика и да се образовам, защото вярвам, че всички проблеми на човека идват от невежество и мързел.

Успех на всички и всичко най-хубаво. 🙂

Цели:

  • Да стигна бройката от 300 уникални посещения в сайта на денонощие!

Руска народна мъдрост

– Задължение без любов, прави човека раздразнителен
– Отговорност без любов, прави човека безцеремонен
– Справедливост без любов, прави човека жесток
– Истина без любов, прави човека критикар
– Възпитание без любов, прави човека двуличен
– Ум без любов, прави човека хитър
– Приветливост без любов, прави човека лицемерен
– Компетентност без любов, прави човека неотстъпчив
– Власт без любов, прави човека насилник
– Богатство без любов, прави човека алчен
– Вяра без любов, прави човека фанатик
– Има само една велика и преобразяваща сила – любовта.