WordPress за начинаещи Архив

Права върху файловете и папките в WordPress – как да поставите правилните значения

Здравей, читателю! Грешни права за файловете и папките в WordPress може да предизвика сериозни грешки при качването и тяхното създаване. В тази статия ще ви покажа как лесно и бързо да оправите този досаден проблем.

Как да включим показването на липсващите потребителски полета в WordPress

Здравей, читателю! Намирате ли опция потребителски полета във вашия WordPress? Ако отговора е не, това е лесно поправимо. Потребителските полета са допълнителна възможност която ви позволява да добавяте уникално съдържание във вашите постове и страници. В тази статия ще ви разкажа как да включите тази полезна възможност в WordPress.

Какво, защо и как да добавите ваше собствено разширение в WordPress

Здравей, читателю! Създаване то на ваше собствено разширение ви дава възможност да добавяте лесно външен код във WordPress, без да сте зависими от темата. В тази статия ще ви обясня как да създадете ваше собствено разширение за WordPress и защо това е нужно и важно.

Как да добавите изображение във страничната лента на WordPress със помощта на Джаджи

Здравей, читателю! Лесно е да се добави картинка в WordPress на всяко място което поискате. Във тази статия ще ви покажа как лесно да добавяте изображение във страничната лента на WordPress с помощта на Джаджи. Ще ви покажа два метода, от които може да изберете този, който е най подходящ за вас.

Code Snippets – как лесно да поставяте код във function.php без да счупите сайта

Здравей, читателю! Докато четете за някаква функция която искате да имате на вашия сайт, често се налага да добавяте специален код във function.php файла на вашата тема или в някакво разширение. Проблема е, че дори и малка грешка може напълно да «срине» вашия сайт. В тази статия ще ви покажа лесен начин за добавяне на