Категория «WordPress за начинаещи»

Как да работите със WordPress. Всичко за настройките на WordPress.

Google има сериозни проблеми със индексирането на AMP страниците

wordpress за начинаещи

Здравей, читателю! В Google е станал глобален срив при индексацията на AMP страниците във търсачката. Доказателство за това са многобройните съобщения от различни уеб мастъри и издатели на съдържание, които пишат активно за проблема във социалните мрежи.

Как да увеличите максималната големина на файловете за качване в WordPress

wordpress за начинаещи

Здравей, читателю!Понякога малката големина на файловете които може да качвате в WordPress със помощта на «Файлове» -> «Качване», може да неви позволи да качвате, или да инсталиратеразширения и теми. В тазистатия ще ви разкажа как лесно да увеличите максималната големина на файловетекоито може да качвате в WordPress.

Как да забраните на търсачките да обхождат и да индексират вашия WordPress сайт

wordpress за начинаещи

Здравей, читателю! Има много сценарии в които бихте искали да забраните на търсачките да обхождат и индексират вашия WordPress сайт и показването на резултатите в търсачките. В тази статия ще ви разкажа как да забраните обхождането и индексацията на вашия WordPress сайт.

Как лесно да направите експорт и импорт на потребителите в WordPress

wordpress за начинаещи

Здравей, читателю! Имате ли нужда да направите импорт и експорт на вашите WordPress потребители от един сайт на друг? Това действие може да е много полезно когато например обединявате няколко сайта и искате автоматично да преместите потребителите от съществуващи сайтове в други. В тази статия ще ви разкажа как лесно да направите експорт и импорт …

Как да проверите дали вашият сайт се класира в Google със правилните ключови думи с помощта на Google Search Console

wordpress за начинаещи

Здравей, читателю! Повечето начинаещи ръчно проверяват класацията на техните статии като просто търсят със ключови думи в търсачката на Google. Това не ви дава точна идея къде се намират вашите статии за дадената ключова дума със която искате да се класирате на първа страница от търсенето. В тази статия ще ви разкажа как лесно да …