Категория «WordPress за начинаещи»

Как да работите със WordPress. Всичко за настройките на WordPress.

Как да изключите съобщенията за нови коментари в WordPress

wordpress за начинаещи

Здравей, читателю! Искате ли да изключите съобщенията за нови коментари във вашият WordPress сайт? По подразбиране, WordPress съобщава на администратора на сайта когато има нов коментар. Ако скоро сте започнали да водите нов WordPress блог, тази възможност ще ви извести когато има написани нови коментари на които може да отговорите. Но тези съобщения за нов …

Google има сериозни проблеми със индексирането на AMP страниците

wordpress за начинаещи

Здравей, читателю! В Google е станал глобален срив при индексацията на AMP страниците във търсачката. Доказателство за това са многобройните съобщения от различни уеб мастъри и издатели на съдържание, които пишат активно за проблема във социалните мрежи.

Как да увеличите максималната големина на файловете за качване в WordPress

wordpress за начинаещи

Здравей, читателю!Понякога малката големина на файловете които може да качвате в WordPress със помощта на «Файлове» -> «Качване», може да неви позволи да качвате, или да инсталиратеразширения и теми. В тазистатия ще ви разкажа как лесно да увеличите максималната големина на файловетекоито може да качвате в WordPress.

Как да забраните на търсачките да обхождат и да индексират вашия WordPress сайт

wordpress за начинаещи

Здравей, читателю! Има много сценарии в които бихте искали да забраните на търсачките да обхождат и индексират вашия WordPress сайт и показването на резултатите в търсачките. В тази статия ще ви разкажа как да забраните обхождането и индексацията на вашия WordPress сайт.

Как лесно да направите експорт и импорт на потребителите в WordPress

wordpress за начинаещи

Здравей, читателю! Имате ли нужда да направите импорт и експорт на вашите WordPress потребители от един сайт на друг? Това действие може да е много полезно когато например обединявате няколко сайта и искате автоматично да преместите потребителите от съществуващи сайтове в други. В тази статия ще ви разкажа как лесно да направите експорт и импорт …