Категория «WordPress плъгини»

Полезни и нужни плъгини за WordPress.

Инсталиране и настройка на разширението за анкети Wp-polls

Здравей, читателю! Практически всеки блогър рано или късно се сблъсква със необходимостта да проведе анкета сред своите читатели. Това може да бъде оценка на дизайна на сайта, търсене на нови идеи или анкети за някакъв проблемен въпрос или просто за банално гласуване.

WordPress разширение или Function.php – кое е за предпочитане

Здравей, читателю! Често ме питат дали е по добре да се инсталира wordpress разширение или да се добави код във файл function.php в темата. Някой вярват, че винаги е по добре да се добави код във functions.php, но това всъщност не е напълно вярно. В тази статия ще се опитам да обясня плюсовете и минусите …

Изключените разширения дали забавят WordPress и трябва ли да ги изтрия

Здравей, читателю! Доста хора често инсталират разширения за да ги пробват и след това ги изключват. Във тази статия ще ви разкажа дали изключените разширения забавят WordPress и нужно ли е да трием неработещите разширения.

Разширения за създаване на таблица в WordPress – проста и функционална

Здравей, читателю! В WordPress всичко е просто и интуитивно за настройка и работа, но липсва едно – възможност за създаване на таблица в wordpress чрез графичния редактор на постове. Затова в тази статия реших да напиша за две безплатни разширения за таблици.

Как да настроите автоматичен ъпдейт на разширенията

Здравей, читателю! За много хора е дразнещо, че се налага почти всеки ден да се прави ъпдейт на някое разширение. В тази статия ще ви покажа, как да настроите автоматичен ъпдейт на разширенията в WordPress. Също така ще разберем как да изключим от списъка за автоматичен ъпдейт някой от разширенията.