WordPress Грешки Архив

Как да смените паролата за вход във WordPress от phpMyAdmin

Здравей, читателю! Ако не можете да смените вашата WordPress парола директно във блога, има начин да я смените във вашата база данни използвайки вашия хостинг. В тази статия ще ви покажа, как лесно да смените паролата на WordPress от phpMyAdmin.

Как да поправим грешка Error Establishing a Database Connection в WordPress

Здравей, читателю! Грешка Error Establishing a Database Connection в WordPress може да бъде причинена от много причини. В тази статия ще ви покажа как да оправите този проблем като събера всичко което съм намерил по въпроса в необятните дебри на нета.

Как да поправите грешка Fatal Error Maximum Execution Time Exceeded in WordPress

Здравей, читателю! Сблъсквали ли сте се със проблем, че не може да ъпдейтнете вашата WordPress тема заради грешка Fatal Error: Maximum Execution Time Exceeded in WordPress? Поправянето на тази грешка е лесно, но не и за начинаещите. В тази статия ще ви покажа как да се справите със този проблем.

Как да поправим липсата на бутони във визуалния редактор на WordPress

Здравей, читателю! Понякога може да изчезнат бутони във визуалния ви редактор или бутона за смяна на изгледа от Визуален редактор на Текстов редактор да не работят. Също в полето за попълване на текст за статията при писане, може да не се изписва нищо! Във тази статия ще ви покажа, как да поправите липсващи бутони и

Как да поправим грешка Syntax Error в WordPress

Здравей, читателю! Интернет е пълен със най различни съвети за поставяне на различни кодове и скриптове. Те са за тези които искат да опитат нови неща във техния сайт и за да научат повече за WordPress. За съжаление и при най малката грешка може да получите неработещ сайт, което е доста плашещо особено за начинаещите.