Как да поправим липсата на бутони във визуалния редактор на WordPress

Здравей, читателю! Понякога може да изчезнат бутони във визуалния ви редактор или бутона за смяна на изгледа от Визуален редактор на Текстов редактор да не работят. Също в полето за попълване на текст за статията при писане, може да не се изписва нищо! Във тази статия ще ви покажа, как да поправите липсващи бутони и текст във визуалния редактор на WordPress.

Бележка за начинаещи: След инсталация на WordPress кликнете иконата, както е показано на снимката, за да се покажат допълнителните бутони и възможности на текстовия редактор в WordPress!

Преди!

визуалния редактор

След!

визуален редактор на WordPress

За останалите, на които наистина им липсват бутони или не им изписва текста във визуалния редактор на WordPress, може да продължат със четенето на статията.

Изчистете кеша на вашия Интернет браузър

Първото нещо което трябва да направите е да изчистите кеша на вашия Интернет браузър или да използвате друг браузър. Така може да разберете, дали проблема не е във вашия компютър.

Ако това не е решение за вас, може би проблема е във вашата инсталация на WordPress?

Качване още един път на TinyMCE скрипта

Проблема може да се е появил след като сте направили ъпдейт на WordPress? Едва ли това е проблема, но може нещо да се е объркало по време на ъпдейта. Опитайте да качите отново папка tinymce. Намира се по този път: /wp-includes/js/tinymce/.

Поправете проблема липса на икони във визуалния редактор като използвате файл wp-config.php

Ако горните решения не работят за вашия случай, тогава отворете wp-config.php файла и добавете най горе веднага след отварящия таг «<?php» следния ред:

define('CONCATENATE_SCRIPTS', false);

Надявам се някой от тези съвети да ви помогне да оправите липсата на бутони или текст във визуалния редактор на WordPress. Ако знаете за други решения, които са ви помогнали да решите този проблем, може да ги споделите във коментарите под статията. Така ще помогнете и на други хора и на мен, да научим нещо ново и полезно. Успех.

С уважение, Николай Томов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *