Създаване на сайт Архив

Как да изтриете вашия WordPress кеш

Здравей, читателю! Ако имате (а това е задължително) инсталирано разширение за кеширане в WordPress, това може да направи трудно за вас, да видите веднага промените които правите във вашия сайт. Във тази статия ще ви покажа как правилно да изтриете вашия WordPress кеш.

Редирект на посетителите към временна страница за поддръжка в WordPress без да използвате разширение

Здравей, читателю! В тази статия ще ви разкажа как да направите редирект на посетителите към временна страница за поддръжка в WordPress без да използвате разширение. Обикновено за тази цел се използва именно разширение, тъй като е по лесен начин, особено за начинаещи.

Известни и неизвестни факти за CMS WordPress

Здравей, читателю! CMS WordPress e най популярната система за създаване на уеб сайт в света, но понякога това не е достатъчно, за да се убедят някой потребители, че това е правилен избор. В тази статия ще ви запозная със някой извести и не толкова известни факти за WordPress, които надявам се ще ви помогнат да

Страхотен сайт в WordPress със платен достъп само след час

Здравей, читателю! Независимо от това, какъв е вашия бизнес, създаването на платен раздел в сайта е много изгодно. Вие може да реализирате постоянен доход, да получавате постоянна поддръжка от вашите посетители, а също и да разширите аудиторията на вашата търговска марка. Платения достъп може да се използва за продажба на онлайн курсове, тренинги и други.

Удобство и функционалност в уеб дизайна, или как да оцените сайт

Здравейте, приятели! Ако за пръв път посещавате някакъв сайт, то това събитие може да бъде сравнено с пътешествие по непозната местност. Тукашните жители, естествено с лекота се ориентират, но за вас е трудно и лесно може да се изгубите на новото място.