Категория «WordPress сигурност»

CloudFlare – бързина и защита за сайта

wordpress сигурност

Здравей, читателю! CloudFlare е популярна услуга за облачно обслужване на сайтове и интернет ресурси който осигурява тяхната безопасност и оптимизация. Доставя защита от DDOS атаки, SSL сертификати и още много полезни инструменти.

Създаваме резервно копие в Dropbox на WordPress сайт

wordpress сигурност

Здравей, читателю! Dropbox е облачно хранилище на файлове със безплатна регистрация, което ви позволява да съхранявате вашите данни на сървърите във облака. Тези файлове може да ги споделяте, а също така да съхранявате резервно копие в Dropbox на вашия WordPress сайт.

Как автоматично да сменяте SALT keys в WordPress

wordpress сигурност

Здравей, читателю! SALT keys представляват кодиран код, който защитава вашите данни за вход в административния панел на WordPress. Един от начините да подобрите сигурността на вашия WordPress сайт е автоматичната смяна на вашите SALT keys. В тази статия ще ви разкажа как лесно и бързо да сменяте автоматично тези чувствителни данни без да използвате какъвто …

Какво означава rel=“noopener“ в WordPress

wordpress сигурност

Здравей, читателю! Ако изберете даден линк да се отваря във нов прозорец на браузъра, то WordPress ще добави атрибут rel=“noopener“във този линк. В тази статия ще ви обясня какво означава rel=“noopener“ в WordPress и как това ще се отрази на вашия сайт.

Топ 11 причини защо WordPress може да бъде нападнат от хакери

wordpress сигурност

Здравей, читателю! Доста е гадно когато разберете, че вашия WordPress сайт е бил нападнат от хакери. В тази статия ще ви разкажа кои са 11-те главни причини поради които може да бъдат хакнати WordPress сайтовете. Така ще може да избягвате тези грешки и да защитите вашия сайт. Защо WordPress е мишена за хакери? Първо, не …