Как да спечелите от Интернет без да влагате ваши пари

Как да спечелите от Интернет без да влагате ваши пари

Здравей, драги читателю на моя блог! Радвам се да ви видя във моя блог! Даже ако имам само 1 читател, аз ще съм пълен с оптимизъм, защото всеки блогър трябва да е щастлив за всеки посетител. Всеки читател, даже и 1 човек, това е преди всичко доверие към материалите които пишете. Но сега темата не е за това. В тази статия бих искал да поговорим за това, реално ли е да спечелите от Интернет без да влагате пари? Тоест, от абсолютната нула, без стотинка в джоба? И веднага отговарям положително – да! Възможно е! Нали и аз започвах своя бизнес в Интернет без да имам нито една стотинка в джоба.

Има много варианти да спечелите пари от Интернет. Но задължително трябва да притежавате някакви определени навици и умения, да разбирате от компютри и от необходимите програми. За да изкарате пари от мрежата без да влагате ваши средства, не е задължително да се учите да създавате ваши блогове и сайтове. Но поне за мен, това е най-интересния вариант за работа в мрежата, който при правилен подход, може в бъдеще да ви носи напълно приличен доход. Може да започнете със писане на ваши авторски статии за продажба, или както се нарича това копирайтинг, или със пренаписване на чужди статии със ваши думи, като запазвате смисъла на оригинала, това се нарича рерайтинг. За темата копирайтинг и рерайтинг накратко съм написал във статия „Митове и истини за бизнес в Интернет“.

Ако не ви харесва да пишете статии, или това не е вашата стихия, може да се регистрирате на някоя [urlspan]фрийланс борса[/urlspan] и да изпълнявате различни задачи за пари. Но пак повтарям, че е нужно да имате определени знания и умения. Най-търсените професии във тези борси са програмисти, дизайнери, хора умеещи да създават сайтове, преводачи и т.н. Така че, да се спечелят пари от мрежата от нула без да влагате пари е възможно, ако имате желание и сте трудолюбив. Свикнете с това, че работата в световната мрежа, е като работата офлайн. Но за разлика от офлайн работа, тази в Интернет вие може да работите комфортно от дома, във всяко удобно за вас време. Но за това ще пиша още не един път.

Със това засега завършвам своя разказ. Следва продължение…

Как мислите, реално ли е да се печелят пари от Интернет? Напишете в коментарите какво мислите по въпроса.

Ако ви е харесала статията – споделете я в социалните мрежи. Ако имате въпроси – задавайте ги в коментарите. Непременно ще ви отговоря.

С уважение, Николай Томов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *