Как да направя сайт безплатно. Как да създадем безплатно блог, форум или магазин

как да направя сайт безплатно

Здравейте, драги читатели на моя блог! Навън в моя град е +25, аз съм във добро творческо настроение и дойде време за написване на поредната статия със заглавие „как да направя сайт безплатно“. При това темата на статията е много актуална.

Повече от 30 000 ползватели в Интернет всеки месец търсят информация в Google с такива ключови думи като: „как да направя сайт безплатно, как да създадем сайт, как да създадем сайт безплатно“.

В статия „Сайт оптимизация. Какви правила трябва да се спазват при писане на качествено съдържание 1“ разказвам за това, че за заглавието и темата за вашата статия трябва да се изберат популярни ключови думи, за да привличате посетители от търсачките. Не трябва да избирате най-популярните ключови думи, защото ще ви бъде по-трудно да „пробиете“ в топ местата на Google – конкуренцията е прекалено голяма. Виж със по-малко популярните ключови думи за търсене в Google, да „пробиете“ на първите страници в търсачките е много по-лесно.

А сега конкретно към темата на тази статия, как да създадем сайт безплатно. Един от най-добрите и популярни безплатни конструктори на сайтове е ovo.bg. Ако си задавате въпроса „как да направя сайт безплатно“, то ovo.bg е добър отговор на вашия въпрос. Тук ще научите как се създава сайт, блог и форум без да вложите и стотинка.

Администрацията на конструктора за уеб сайтове ovo.bg строго следи за спазване на авторските права. Затова ако крадете съдържание (статии) от чужди сайтове или слагате пиратски линкове във вашия сайт, това може да завърши плачевно за вас. В случай на жалба към вашия сайт, просто може да го блокират и тогава вашия труд и време ще бъдат изгубени напразно. Затова ако се чудите по въпроса как да направя сайт безплатно, най-доброто решение е конструктора на сайтове ovo.bg.

Какви са преимуществата на конструктора на сайтове ovo.bg?

 • Универсален сайт конструктор (CMS);
 • Голямо разнообразие от теми (дизайни) за вашия сайт;
 • Безплатен хостинг на домейн;
 • Електронна поща във вида mail@вашия_сайт.com;
 • Абсолютно безплатно създаване и поддръжка на сайт;
 • Много добра техническа поддръжка и богата документация по темата „как да направя сайт безплатно“;
 • Хостинг с неограничено пространство абсолютно безплатно;
 • Много стабилна работа на сървърите (ovo.bg гарантира uptime 99.99%);
 • Лесно добавяне на видео клипове и автоматично създаване на sitemap файл;
 • Резервно копиране на вашия сайт, ако не дай си боже стане някакъв фал със сайта ви;
 • Интуитивен интерфейс за създаване на сайт, блог, форум;
 • Възможност за създаване на различни и-мейл форми за обратна връзка със вашите читатели;
 • Брояч за посещенията във вашия сайт със подробен отчет.

Затова, ако нямате пари в момента и се чудите върху въпроса „как да направя сайт безплатно“ в Интернет, то аз ви препоръчвам ovo.bg!

Ако ви е харесала статията „как да направя сайт безплатно“ – споделете я в Twitter, Facebook и останалите социални мрежи от иконките под статията. Ако имате въпроси по темата „как да създадем сайт безплатно“ – задавайте ги в коментарите, непременно ще ви отговоря.

С уважение, Николай Томов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *