Flash deals на AliExpress – какво е това и как да го ползвате

Здравей, читателю! AliExpress е известен като електронен магазин със своите големи намаления и разпродажби, затова днес ще ви разкажа за раздела Flash Deals или бързи сделки, ако го преведем от Английски език. Смисъла на този раздел е, че в течение на ограничено време може да купите определени стоки със намалени цени.

В раздела flash deals има собствено меню, с помощта на което може да разгледате бързите сделки например само за някоя конкретна категория. Или просто може да разглеждате главната страница на flash deals където ще се показват стоките от всички раздели.

flash deals на aliexpress

Под картинката на стоката ще може да видите процента на вече разпродадените стоки и колко процента остават.

Съвети за покупки в раздела flash deals на AliExpress

Съветите всъщност са само два, те са прости, но са и най полезни:

  1. Задължително прегледайте рейтинга и отзивите за стоката преди да я купите. Четенето на отзивите ще ви предпази от покупка на ненужен боклук. Например на мен много ми харесва този часовник от фирмата Xiaomi:

От него на намалена цена се продават само 255 бройки, затова е очевидно, че трябва да побързам ако искам да си го купя. Но преди това хвърлям едно око (или две 🙂 ) на отзивите.

  • Първо, като посоча върху рейтинга на часовника веднага се вижда, че стоката е качествена.рейтинг на стока в aliexpress
  • Второ, отварям конкретните отзиви на хората и поставям чавка на «From your country only». Вече можете да видите мненията за товара на купувачи от България.отзиви за стока от aliexpress2. Втория съвет е да използвате кешбек сайта ePN Cashback. Така ще може да си върнете 3-5 процента дори и от стоките във flash deals.

Освен че всяка покупка в раздел flash deals сама по себе си е изгодна (при условие че изучавате отзивите и не купувате без да помислите), но също така и получавате кешбек. Ползата за вас е двойна, получавате две намаления на цената, един път от самото намаление и втори път от кешбек. За днес това е всичко от мен. Успех и приятни покупки.

С уважение, Николай Томов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *