Категория «Бизнес в Интернет»

Статии за това как да изкарваме пари от Интернет.

Как времето за зареждане на страница влияе на дохода от вашия сайт

онлайн бизнес

Здравей, читателю! Защо бързите сайтове печелят повече пари? Никой не харесва бавен сайт. 14% от вашите посетители ще направят покупка във друг сайт, ако времето за зареждане на страница е бавно, а 23% просто ще прекъснат процеса на покупка. Скоростта на сайта има огромно влияние върху печалбата от вашия сайт.

Какво е VoIP и трябва ли ви за вашият бизнес уебсайт

онлайн бизнес

Здравей, читателю! Смятате да използвате VoIP но не сте сигурни дали вашия бизнес има нужда от него? VoIP е компютърен термин който се използва за означаване на услуга за телефония през Интернет. Тя ви дава възможност да използвате напреднала технология за обаждания със помощта на софтуер за вашия компютър и/или телефон.

Flash deals на AliExpress – какво е това и как да го ползвате

онлайн бизнес

Здравей, читателю! AliExpress е известен като електронен магазин със своите големи намаления и разпродажби, затова днес ще ви разкажа за раздела Flash Deals или бързи сделки, ако го преведем от Английски език. Смисъла на този раздел е, че в течение на ограничено време може да купите определени стоки със намалени цени.

Com и net домейн имена – каква е разликата

онлайн бизнес

Здравей, читателю! Избора на домейн име е изключително важно за вашите бизнес цели, защото може да има отражение върху вашето търговско име и класирането във търсачките. Във тази статия ще ви обясня какви са разликите между Com и Net разширение за домейн име и кой е по добрия избор за вашия сайт.

10 най добри Google AdSense рекламни прозорци и формати за вашият WordPress сайт

онлайн бизнес

Здравей, читателю! Един от най често задаваните въпроси свързани с Google AdSense e кои са най добрите размери на рекламни прозорци. Някой размери са по лесно забележими, което означава, че те получават повече кликове и носят по голяма печалба. В тази статия ще ви разкажа кои са най добрите размери на банерите и къде да …