Бизнес в Интернет Архив

Com и net домейн имена – каква е разликата

Здравей, читателю! Избора на домейн име е изключително важно за вашите бизнес цели, защото може да има отражение върху вашето търговско име и класирането във търсачките. Във тази статия ще ви обясня какви са разликите между Com и Net разширение за домейн име и кой е по добрия избор за вашия сайт.

10 най добри Google AdSense рекламни прозорци и формати за вашият WordPress сайт

Здравей, читателю! Един от най често задаваните въпроси свързани с Google AdSense e кои са най добрите размери на рекламни прозорци. Някой размери са по лесно забележими, което означава, че те получават повече кликове и носят по голяма печалба. В тази статия ще ви разкажа кои са най добрите размери на банерите и къде да

Какво означава продаващ текст и как да го напишете правилно

Здравей, читателю! Днес ще ви разкажа какво означава продаващ текст, със какво той се отличава от информационния текст и как правилно да го напишете. С необходимостта да напишете продаващ текст може да се сблъскате ако:

Всичката жестока истина за печалбата от Google Adsense

Здравейте, приятели! Със какво първоначално иска и може да изкара пари начинаещия, който току що е направил свой сайт или блог? Правилно от реклама! И основно със реклама от Google Adsense. Доста често забелязвам, че като вляза на сайт или блог буквално създаден вчера, статиите са само 2-3, но рекламата просто ти се набива в

Google – история, цифри и факти

Здравей, драги читателю! Търсачката на Google е най-популярната система за търсене в Интернет. Компанията е лидер във всички държави освен в Русия (Yandex), Китай (Baidu), Чехия (Seznam) и Северна Корея (Naver). В предишна статия „Основните и най-важни филтри на Google“ съм описал главните филтри на Google.