Биткойн Архив

Как се печели bitcoin на всеки 15 и 60 минути!

Как се печели bitcoin на всеки 15 и 60 минути! Тук ви представям информация как се печели bitcoin на всеки 15 и 60 минути. Със тяхна помощ може да печелите по 1 биткойна на месец (1 биткойн във момента се обменя за повече от $400). Сайтовете не изискват регистрация, просто копирате и поставяте адреса на

Bitcoin сайтове за печелене на биткойни

Най-добрите bitcoin сайтове – Тук ви представям най-добрите bitcoin сайтове от които се печелят биткойни напълно безплатно и сигурно!

Bitcoin wallet

Blockchain – Bitcoin онлайн портмоне (bitcoin wallet) За да има къде да събирате bitcoin монетите, да получавате и изпращате bitcoin монети, трябва да си направите портмоне. Регистрацията е безплатна и е без никакви такси или комисионни. За да регистрирате bitcoin онлайн портмоне кликнете този линк.

Bitcoin електронна валута

Какво е Bitcoin? Самата дума Bitcoin е съставена от две английски думи: „bit“ – единица за измерване на информация и „coin“ – монета. Името говори само за себе си, биткойните [често се използва съкратеното BTC (англ.) или биткойн (бълг.)] – това е електронна валута, измислена в далечната 2009г. от японеца Сатоши Накамото. Във момента (20.06.2017г.)