Безплатен контент за вашия блог. Създайте лесно и бързо безплатни статии

безплатни статии

Здравейте, драги читатели на моя блог. Сега ще поговорим за актуалната за много блогери тема: „От къде да взема безплатни статии за своя блог, ако съм в творческа криза и не знам за какво да пиша?“. Случва се понякога така, пишеш ли пишеш в блога, а след това хоп и имаш такова усещане, че за всичко което си искал да напишеш, вече си писал.

Нищо не ви идва на ум, или просто казано сте блокирали. И такава творческа криза може да продължи дълго, което не е добре. Ако ви мързи и пишете в блога не по често от 1 път за седмица, то за един месец ще имате 4 статии. След това е проста математика… Умножаваме 4 статии на месец x 12 месеца за една година, което прави 48 статии за една година или 480 статии за 10 години… Не виждам какво още може да се каже, 480 статии, това разбира се е страхотно и те могат да събират добър трафик, но цифрата 10 години за някой звучи като присъда. Никой не иска да чака толкова много време, ако мисли не само за много посетители на своя блог, но и за печалба от него.

Има 2 начина за получаване на безплатни статии за вашия блог. Но веднага искам да ви предупредя, че ще се наложи малко да се потрудите.

  • 1-вия начин е по трудоемък. Вие четете чужди блогове и после статиите от тези блогове им редактирате текста и го написвате със ваши думи. Правите относително преработка (нова версия) на статиите.
  • Но може да се направи и по-просто, и това е втория начин за получаване на оригинални статии. За това ще поговорим по-подробно.

За да направите пряко редактиране и пренаписване на статия, копирайте статията и я поставете във нов документ на Microsoft Word. След това е много лесно. Ръчно редактираме дадената статия. Някой думи и словосъчетания премахваме, други заместваме със свои. По такъв начин вие ще промените статията до неузнаваемост, но ще съхраните нейния смисъл. Всичко е много просто, нали? И времето което ви трябва не е много. Със помощта на този способ, който току що ви описах, вие ще можете да преодолеете вашата творческа криза и да напълните вашия блог със интересно и уникално безплатно съдържание, и което е най-важно лесно и бързо ще напишете много безплатни статии.

А вие използвате ли преработка на статии за да попълвате вашия блог със безплатни статии? Напишете в коментарите.

Ако ви е харесала статията, споделете я в Twitter, Facebook и другите социални мрежи от иконките под статията. Ако имате въпроси – задавайте ги в коментарите, непременно ще ви отговоря.

С уважение, Николай Томов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *